zaterdag 4 mei 2013

Wat is er gebeurd in Blogland?

Het overkomt ons allemaal, geleidelijk aan zie je ze één voor één gaan, de hoofdjes op zoek....
En laat dat nu net niet zo makkelijk te combineren zijn met het hoofdje van je computer.
We kennen het allemaal, en ik heb er mij ook aan laten vergaan... De eerste zonnestralen!

Hip hoi hip hoi! zou er moeten getierd worden, maar in Blogland is het daarvoor te stil. Dus mijn excuses voor de lange afwezigheid, ook ik heb mij laten verleiden.

Maar goed! Laten we beginnen met een mooie recyclage idee van warmte en industrie met elkaar te combineren. Hout en ijzer, twee materialen die totaal tegenovergesteld zijn, warm en koud, maar tezamen een plaatje niet waar?

 Links werden er trouwens gewoon golfplaten gerecycleerd, doorschijnend weliswaar maar toch voldoende privacy omdat het niet volledig helder is. Stukken goedkoper dan het plaatsen van glas ! Bovendien wordt door de golfstructuur het licht gebroken en krijg je een mooi gevarieerde lichtinval. De moeite waard om eens over na te denken ;-)

En tot slot uiteraard: de pivoterende schuurdeur (pivot-scharnier laat de deur 180° draaien) !
Een eye-catcher van jewelste. Toegegeven je hebt er voldoende plaats voor nodig, maar het geeft wel dat beetje extra aan je interieur. Bovendien kan je het ook afwerken met een antiek slot van een oude schuur om de look helemaal af te maken.
TIP VAN DE DAG!
Zorg dat je interieur niet te vol wordt gezet met meubels, zodat je plaats hebt voor pronkstukken die de ruimte op zichzelf volledig innemen.

1 opmerking:

  1. Het is inderdaad rustig in blogland, maar voel je vooral niet schuldig want velen onder ons genieten van die zalige zonnestralen!!

    groetjes
    marieke

    BeantwoordenVerwijderen